3CCC-Coaching is een feit!

3CCC-Coaching is een feit! Met trots presenteer ik het concept Coaching, Culinair, Cosy.

In de reis van mijn persoonlijke ontwikkeling wil ik je mee terug nemen naar het jaar 2012. Het lukte mij niet om mijn omgeving mee te krijgen in het realiseren van gemeenschappelijke doelen.  Ik voelde me boos, ontevreden en machteloos.

Via mijn werk kwam ik in contact met een personal coach.  Door onze gesprekken kwam ik tot inzicht dat ik zelf de sleutel ben tot veranderen en niet mijn omgeving. Dat was mijn keerpunt!

Geïnspireerd door mijn personal coach ben ik binnen KPN als coach/ consultant gestart. In mijn baan word ik uitgedaagd om uit mijn comfortzone te stappen en continue te blijven ontwikkelen.  De (zelf)reflecties zijn nog steeds confronterend, leren je zoveel en vooral over jezelf.

Eind  2012 ontmoette ik Arjen in Arnhem. We hadden direct een klik en kwamen tot de ontdekking dat we beide een passie hebben voor lekker eten.  Arjen is een meester in koken en ik mag nu dagelijks van zijn kookkunsten genieten.  Onder het genot van lekker eten en een goed glas wijn ontstaan de mooiste gesprekken waarin we reflecteren en elkaar uitdagen.

Uit deze passie is 3CCC-Coaching ontstaan waarbij de 3 CCC staat voor Coaching, Culinair en Cosy.  Wij bieden je de mogelijkheid om in een veilige, vertrouwde en huiselijke omgeving te werken aan persoonlijke ontwikkeling én te genieten van een heerlijk ecologisch bereide lunch of diner.

Wil je de stap echt nemen om te veranderen, begin dan bij jezelf. Wij nodigen je uit om bij ons aan tafel deze – culinaire- persoonlijke reis te starten.

Ben je geïnteresseerd? Wil je meer informatie of een intakegesprek, stuur me dan een email info@3ccc-coaching.nl