Met passie en samenwerking elkaar vooruit helpen

Mijn passie is mensen prikkelen, stimuleren om zichzelf en anderen te verbeteren. De kracht van samenwerking is van en met elkaar leren. Door de start van 3CCC-Coaching zijn een aantal mooie samenwerkingsverbanden ontstaan. Een terugblik op 2015.

38489_3CCC-logo-transparent-background-gifStart 3CCC-Coaching

Vorig jaar ben ik gestart met 3CCC-Coaching. Het concept van teams coachen in een huiselijke omgeving en een culinaire afsluiting is ontstaan uit onze passie voor reflectie en (h)eerlijk eten.

Lokale samenwerking 

Ik heb me aangesloten bij een aantal lokale ondernemersverenigingen, zoals Zutphen in bedrijf en ZZP Zutphen. Tussen ZZP Zutphen en 3CCC-Coaching is een mooi samenwerkingsverband ontstaan: de leden van ZZP Zutphen krijgen 1 jaar lidmaatschap bij ZZP Zutphen en een coachgesprek met Winny van Buuren – Tessers van 1 ½ uur.

Ondernemerscentrum Zutphen – Werkt samen. Samen Werk!

Samen met ZZP Zutphen, AKSP en Flexunits zijn we gestart met het concept Ondernemerscentrum Zutphen. Ondernemerscentrum Zutphen staat voor verbinding tussen ondernemers in en om Zutphen. De aanjagers zijn vier ondernemers die verbinden, netwerken, samenwerken en lokaal ondernemen belangrijk vinden en dit allemaal op een toegankelijke manier mogelijk maken met Ondernemerscentrum Zutphen.

foto_aanjagers-klein

Ondernemerscentrum Zutphen is gevestigd aan de Zonnehorst 5 waar ruim 600 m2 ruimte is voor bedrijvigheid. Huurders mogen ondernemers uit allerlei branches zijn. Graag zelfs, want door de variatie van branches komen verbindingen tot stand. Daarnaast zien we graag een breed aanbod van specialismen in het pand voor een breed bereik wat ten goede komt van iedere huurder. Elkaars diensten versterken is de missie van Ondernemerscentrum Zutphen.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie neem contact op.

Samenwerken op locatie genereert meer omzet

Uit onderzoek is gebleken dat ondernemers die op een locatie werken omringd door andere ondernemers, meer omzet genereren dan ondernemers die eenzaam vanuit huis werken. Naast dit feit bieden de huurder van het Ondernemerscentrum Zutphen een extra stimulans tot verbinding met andere huurders door middel van een menukaart. 3CCC-Coaching biedt zowel personal – als teamcoaching aan. Een combinatie van de diensten van 3CCC-Coaching én van AKSP en ZZP Zutphen levert een interessante korting op.

Samenwerking team optimaliseren?

Wil je met jouw team de samenwerking optimaliseren? Mét elkaar oplossingen vinden voor gemeenschappelijke doelen en elkaar helpen om als team sterker te worden?  Wil je in plaats van een saaie vergadering jouw team eens echt verrassen? Ja? Denk er dan eens aan om deze verandering te doorleven in een andere omgeving, in huiselijk sfeer! 3CCC-Coaching is gespecialiseerd in teamcoaching en biedt de mogelijkheid om in een veilige en huiselijke omgeving te werken aan teamontwikkeling én te genieten van een speciaal voor jullie ecologisch bereide lunch of diner. 3CCC-Coaching ligt op een schitterende locatie is Almen, dichtbij Zutphen.

Ehzerallee 6

Teamcoaching op uw eigen locatie of bij het Ondernemerscentrum is natuurlijk ook mogelijk.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!