Coaching

Samen verbinden en verbeteren

Ik ben Winny van Buuren en ik begeleid organisaties hun processen en dienstverlening aan de klant continu te verbeteren. Dit doe ik samen met betrokkenen om een blijvende verandering te garanderen. Door mijn resultaatgerichtheid en omgevingsbewust zijn creëer ik verbinding. Verbinding tussen de te realiseren doelen en de waarde die managers en medewerkers vanuit hun talent toevoegen. Mijn overtuiging is dat werken vanuit intrinsieke motivatie de meeste waarde toevoegt aan de klant, de medewerkers, het proces en de organisatie. Mijn persoonlijke doel is om mensen met mijn kennis en ervaring te inspireren en motiveren het beste uit zichzelf en de organisatie te halen waardoor ze het verschil kunnen maken voor de klant.

Samen werken aan een gemeenschappelijke doel vanuit betrokkenheid en intrinsieke motivatie geeft verbinding, meer werkplezier en een efficiënte werkwijze om de ambitie en het doel waar te maken. Door te reflecteren, door te vragen en aanvoelen van de sfeer creëer ik een veilige omgeving waarin teams de ruimte hebben om met en van elkaar te leren.

Ervaar jij en jouw team problemen om gezamenlijk de doelstellingen te realiseren? Graag wil ik samen met jullie op zoek naar een blijvende oplossing die bij jullie past.

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

• Kosten besparing door voorkomen verspilling in processen en IT
• Unieke klantervaring creëren door de klant in een keer goed te helpen
• Werkplezier medewerkers verhogen door inzetten van hun talent
• Medewerkers betrokkenheid verhogen door geven van ruimte en verantwoordelijkheid
• Omzet verhogen door behouden van bestaande klanten en aantrekken nieuwe klanten
• Samenwerking verbeteren waardoor iedereen commitment heeft op gemeenschappelijk doel
• Blijvende verandering door te werken vanuit de intrinsieke motivatie van mensen

Informatie en aanmelden

3CCC-Coaching biedt verschillende programma’s en trainingen aan. De coaching kan worden gegeven op locatie van 3CCC-Coaching in Almen of op de locatie van uw bedrijf of team.

Heb je interesse of wil je meer informatie hebben, aarzel niet om contact op te nemen of meld je aan voor een inspiratiegesprek.

teamcoaching
naar boven