Wie zijn wij

Arjen en Winny

Winny van Buuren – Tessers

– coach/ consultant voor managers en hun teams. Winny begeleidt bedrijven en teams in het verbeteren van de onderlinge samenwerking en hun resultaten door samen de grondoorzaken van het probleem te achterhalen en duurzame verbeteringen in gang te zetten. Samen werken aan een gemeenschappelijke doel vanuit betrokkenheid en intrinsieke motivatie geeft verbinding, meer werkplezier en een efficiënte werkwijze om de ambitie en het doel waar te maken. Door te reflecteren, door te vragen en aanvoelen van de sfeer creëer ik een veilige omgeving waarin teams de ruimte hebben om met en van elkaar te leren.

Winny over Arjen:

Arjen is een meester in koken en ik mag dagelijks van zijn kookkunsten genieten.  Onder het genot van lekker eten en een goed glas wijn ontstaan de mooiste gesprekken waarin we reflecteren en elkaar uitdagen.

Arjen van Buuren

– docent Akkerbouw en Agrarisch Ondernemerschap aan de Aeres Hogeschool in Dronten. Daarnaast heeft Arjen zijn eigen aardappelkweekbedrijf ‘Het Bouwhuis‘ en levert hij groenten en kruiden aan lokale restaurants. Zijn passie is: ‘kennis doorgeven aan volgende generaties zodat deze net zoveel zorg aan de aarde zullen besteden als op de manier die ik aangereikt heb gekregen van mijn (voor)ouders, collegae en vrienden. Er bestaat geen mooier gevoel van waardering die je krijgt van de natuur en de mens als je daarin je hart hebt geïnvesteerd’.

Arjen over Winny:

Winny heeft door haar jarenlange ervaringen in het zakelijke bedrijfsleven zichzelf ontwikkeld tot een vakbekwame coach/ consultant. Dat wil niet zeggen dat ze niet gevoelig is. Integendeel! Zij begrijpt als geen ander dat het heerlijk is om na een stevige confrontatie,  zakelijk geschil of discussie tot elkaar te komen tijdens een maaltijd die met liefde en passie is bereid.

 

Onze kernwaarden

  • Transparantie: we zijn open en eerlijk, geven waardevrij feedback en hebben geen verborgen agenda
  • Vertrouwen: we geven het vertrouwen door het creëren een sfeer van veiligheid en harmonie
  • Samen: we werken samen op basis van gelijkwaardigheid en leren van en met elkaar
  • Commitment: we maken heldere afspraken over het resultaat en houden ons aan deze afspraken

Het Bouwhuis

Graag nodigen we jullie uit bij ons thuis uit aan de eettafel in Almen, Ehzerallee 6. De boerderij ‘het Bouwhuis’ ligt op een unieke locatie in Almen, aan de Berkel en in het natuurgebied Velhorst.

3ccc coaching huis

3ccc coaching boerderij
naar boven