Workshop Feedback geven en ontvangen

In de praktijk blijkt feedback geven, maar ook feedback ontvangen best spannend. Even van je afpraten over die ene persoon met iemand anders, lijkt soms makkelijker dan de persoon zelf aan te spreken. Je wilt de ander ook niet aanvallen of een rot gevoel geven. Misschien vind je de reactie van die ander wel eng. De kunst is om oprecht te luisteren en niet jezelf verdedigen. Redenen genoeg te bedenken waarom je geen feedback wilt geven of krijgen.

Wat ga je doen tijdens de workshop?

Tijdens deze interactieve workshop ga je aan de slag met het oefenen van het geven van feedback en het ontvangen van feedback. Je krijgt tips hoe je positieve feedback kan geven door uit te spreken wat je aan de ander bewondert en wat je de ander gunt. En je krijgt feedback hoe jouw boodschap overkomt, zowel verbaal als non-verbaal.

Wat levert de workshop je op?

Het resultaat van de workshop is dat je inzicht hebt gekregen welke feedback je aan wie wilt geven en hoe je dit waardevrij en vanuit verbinding kan doen.

  • Waardevrij kunnen luisteren en observeren
  • Feedback geven en ontvangen vanuit gevoel
  • Tips om feedback geven en ontvangen
  • Meer zelfvertrouwen om je uit te spreken

Feedback van deelnemers

feedback

Informatie en aanmelden

  • De workshop is kleinschalig met veel persoonlijke aandacht. Het maximaal aantal deelnemers is 8 personen.
  • De workshop is een dagdeel en duurt c.a. 4 uur.
  • De kosten voor de workshop zijn 75,00 euro p.p. of 550,00 voor een groep van maximaal 8 personen, incl. koffie/ thee en wat lekkers.

Voel je vrij om je uit te spreken en meld je nu aan!

Voor aanbiedingen en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van kracht. Door het klikken op Verzenden  accepteer je de algemene voorwaarden.

3CCC-Coaching respecteert de privacy van de bezoekers en gebruikers op www.3ccc-coaching.nl en hanteert een privacy beleid.

naar boven