Workshop Grenzen en verwachtingen

Workshop ‘Grenzen en verwachtingen aangeven vanuit verbinding’

We zijn vaak geneigd om te voldoen aan verwachtingen van anderen of wat we denken dat anderen van ons verwachten. We willen de ander niet teleurstellen. Waar ligt jouw grens? Wanneer zeg je tegen jezelf en de ander ‘stop, tot hier en niet verder’?

Het wordt tijd om aan je eigen verwachtingen te voldoen en aan te geven waar jouw grens ligt.

Wat ga je doen tijdens de workshop?

Tijdens deze interactieve workshop ga je aan de slag om inzicht te krijgen waar jouw grens ligt ten opzichte jezelf en de ander, wat jouw verwachtingen zijn en hoe je jouw grens en verwachting communiceert aan jouw omgeving.

Je krijgt een aantal opdrachten die je individueel uitwerkt en waarmee je in kleine groepjes gaat oefenen. En je krijgt feedback en tips om jouw grens en verwachting duidelijk en vanuit verbinding te communiceren. Wat zeg je je wel en niet? Hoe breng je jouw boodschap over?

Wat levert de workshop je op?

Het resultaat van de workshop is inzicht waar jouw grens ligt, welke verwachting je hebt en hoe je dit waardevrij en vanuit je gevoel aan jouw omgeving kan communiceren.

  • Inzicht waar jouw grens ligt, wat wel en niet goed voelt
  • Inzicht wat je verwachting is ten aanzien van een ander
  • Tips om feedback te geven
  • Meer zelfvertrouwen om je uit te spreken

Reactie van deelnemers aan deze workshop

feedback-workshop-12-okt

Informatie en aanmelden

Voor teams en groepen van maximaal 8 personen worden workshops gegeven. De workshop is een dagdeel. De kosten voor de workshop zijn 75,00 euro p.p. of 550,00 voor een groep van maximaal 8 personen, incl. koffie/ thee en wat lekkers.

Voel je vrij om je uit te spreken en meld je nu aan!

Voor aanbiedingen en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van kracht. Door het klikken op Verzenden, accepteer je de algemene voorwaarden.

3CCC-Coaching respecteert de privacy van de bezoekers en gebruikers op www.3ccc-coaching.nl en hanteert een privacy beleid.

 

 

naar boven